engflag
Valid HTML 4.01 Transitional
Suomalaiset grillijuhlat Ha Noissa

Marraskuun alussa Ha Noin suomalaiset saivat seuraavanlaisen viestin:
 

Hei ystavat,

Tervetuloa kaikki suomalaiset pitamaan yhdessa hauskaa grilli-illan merkeissa tulevana lauantaina 4.11.2000 klo 18.00 
Osoite: Rose Garden Tower, 6 Ngoc Khanh (4. kerros)

Terveisin,
Sinikka ja Jari Backman, Tuula ja Hannu Mellin

RSVP 3.11 p. 090 439 503 (Hannu)
PS. Ruuasta ja juomasta peritaan vain ja ainoastaan omakustannushinta per henkilo

Joten grilli-iltaa piti ruveta pohjustamaan. Hannu toi tullessaan Hai Phongista perjantaina täyden kuorman possufilettä (5 kg), mustekalaa (5 kg) ja katkarapuja (3 kg) ja ne laitettiin yöksi marinadiin. Jari oli tilannut töistä muutamia paikallisia salaatteja ja erikoisuuksia (lotus-salaatti, katkarapu-kebab, venäläinen salaatti)

FinBBQ
FinBBQ

Lauantaina Hannu, Jari ja Sini lähtivät ostoksille Tuulan jäädessä kasaamaan tuoresalaatteja. Ha Noissa on muutamia parempia marketteja (laatu ja hinta korkealla). Kermaa ja muita arkoja elintarvikkeita ostettiin L's Place kaupasta lähellä kotiamme.

FinBBQ
FinBBQ

Perunat, sipulit, yrtit, valkosipulit ja grillihiilet ostettiin torilta, joka kantaa nimeä Joulukuun 19 ja siellä oli myynnissä kaikkea grillattua koiraa (hyi) myöten.

FinBBQ
FinBBQ
FinBBQ
FinBBQ

Juotavaa piti tietysti saada ja viiniä haettiin paikallisesta Hansasta (Hang Tza). Ensimmäisen kierroksen jäkeen laitettiin jo potut grillautumaan,

FinBBQ
FinBBQ

kun Hannu ja Jari menivät Matilta hakemaan toista grilliä ja olutta iltaa varten. Valitettavasti kameraa ei tullut mukaan, mutta käydään siellä tehtaalla varmasti toisenkin kerran. Neljä pientä kanisteria paikallista tuoreolutta Bia Hoi'ta sisälsivät 34 litraa ja pysyivät kylminä niin kauan kuin tavaraa riitti.

FinBBQ
FinBBQ

Talon henkilökunta auttoi kaikissa järjestelyissä ja Pata-Ässä Hannu aloitti grillaamisen, joka jatkui ja jatkui.

FinBBQ
FinBBQ

Oli mukava nähdä, että saimme kasaan 30 ihmistä eli melkein kaikki sillä hetkellä Hanoissa olleet suomalaiset vakituiset. Oli myös ilo saada vieraita Suomesta, Kirsti ja Pirjo tulivat Aamulehdestä ja Kalevasta. Eli eiköhän näistä suomalaisten tekemisistä täällä Viet Namissa kerrottu siellä kotopuolessakin.

FinBBQ
FinBBQ

Toki vieraat toivat kukkia ja makeaa lompakkonsa lisäksi ja Marita näytti jälleen kerran, miten pitää osoittaa iloisia tunteita ja naurua.

FinBBQ
FinBBQ

Ruoka tuntui maittavan ja illan kuluessa käytiin monia mielenkiintoisia keskusteluja.

FinBBQ
FinBBQ

Ja tottakai suomalainen musiikki soi (siitä piti Sini huolen) ja jotkut uskaltautuivat tanssimaan tangoakin.

FinBBQ
FinBBQ

Viimeiset vieraat olivat keskiyölle asti ja juuri loppuvaiheessa Mio toi Halloween-naamarin, jonka kanssa oli monet naurut.

FinBBQ
FinBBQ

Joten kiitoksia Jormalle, Tuulalle, Manulle, Annille, Kirstille, Pirjolle, Kaleville, Eilalle, Karille (L), Karille (M), Ullalle, Vesalle, Sepolle, Antille, Karelle, Tiialle, Matille, Trieulle, Maritalle ja Suville visiitistä ja oikein mukavan ilmapiirin luomisesta.

Tuula & Hannu Mellin, Sini & Jari Backman


Kommentteja ja muutosesityksiä otetaan mielihyvin vastaan
Viimeksi muutettu 16.07.2007 13:19